Meet the blogger

Sarah ghekiere

healthy travel lover

Hey iedereen! Ik ben Sarah, een digital content creator en blogger die graag de wereld induikt om nieuwe inspiratie op te doen. Schrijven is éen van mijn favoriete bezigheden, naast reizen en gezond leven, en daarom besloot ik om Pura Vida in het leven te roepen. Het leuke is dat ik overal ter wereld mijn passie kan uitoefenen, daarom probeer ik zoveel mogelijk te reizen zodat ik nieuwe ideeën kan opdoen om met jullie te delen! Ik hoop dat deze blog jullie inspireert om net als mij de wereld te ontdekken en nieuwe plaatsen op te zoeken, maar vooral dat het jullie motiveert om elke dag een nieuw avontuur in te duiken! Laat gerust een reactie achter op mijn blog of volg ons op sociale media. 

Xoxo, Sarah

Our story

Pura Vida is een reismagazine gericht op gepassioneerde reizigers die een gezonde levenstijl willen aanhouden on the road. Bij Pura Vida leggen we de klemtoon op avontuur, storytelling en gezond leven. Pura Vida staat voor “puur leven”, en met puur bedoelen we gezond en wel!

Ben jij ook zo’n reisfanaat? Dan delen we die passie! Wat is het heerlijk om de wereld in te duiken, nieuwe avonturen te beleven en nieuwe mensen te ontmoeten. Vrijheid en avontuur… dat is het echte leven! 

We willen jullie meenemen op onze unieke reizen en laten proeven van al het moois dat moeder natuur ons te bieden heeft! Bij Pura Vida geloven we sterk dat evenwichtig en gezond leven de sleutel vormt tot geluk, en dat houdt niet op wanneer we reizen. Daarom willen wij jullie helpen om onderweg een gezonde levenstijl aan te houden. 

Ben jij ook gebeten door de reismicrobe? Vind je het ook zo belangrijk om gezond door het leven te gaan? Dan ben jij bij Pura Vida zeker aan het juiste adres! Enjoy the ride! 


Pura vida


"Step up your travel game and learn how to acquire that healthy travelly lifestyle"

#Stay tuned

Volg ons op sociale media & blijf op de hoogte
van al onze nieuwe reisverhalen en uniek reisadvies!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven