Een weekje vertoeven op het prachtige eiland Zakynthos

Het Griekse eiland Zakynthos is een van de grootste eilanden uit de groep Ionische eilanden die verspreid liggen langs de westkust van Griekenland. Het eiland is de ideale bestemming voor reizigers die even volledig willen ontspannen. Je wordt er van je sokken geblazen door het kristalhelder zeewater, de indrukwekkende bergen, de prachtige kustlijnen en de weelderige vegetatie. In deze post nemen we jullie mee op onze reis naar het prachtige eiland Zakynthos, in het westen van Griekenland!

Lees verder

Londen bezoeken tijdens Kerstmis? Dit zijn de leukste avondactiviteiten

Als je mij een beetje kent, zal je wel weten dat ik Kerstmis absoluut te gek vind! Wat is er dan ook niet leuk aan te vinden? Leuke kerstmarktjes, sfeervolle kerstverlichting, warme glühwein en zo veel meer… Ben jij in de toekomst van plan om Kerstmis te vieren in Londen, maar weet je nog niet wat je ’s avonds allemaal wilt gaan doen? Dan zijn hier alvast de leukste avondactiviteiten in Londen tijdens Kerstmis. Ho ho ho ho!

Lees verder

8 tips ’n tricks om low budget te reizen

Veel mensen denken dat reizen peperduur is. Van dure vliegtickets tot luxueuze accommodaties en prijzige restaurants… Toch wil ik jullie laten zien dat de wereld rondreizen geen fortuin hoeft te kosten – en eigenlijk iedereen op reis kan, als je het maar slim genoeg aanpakt. Zet jullie schrap voor mijn 8 tips ’n tricks om low budget te reizen!

Lees verder

Top 5 activiteiten in Krakau, Polen

Top 5 activiteiten in Krakau, Polen

Krakau is ingetogen, warm en charmant (zelf dat is een understatement!) Met zijn talrijke monumenten, culturele schatten, geplaveide wegen, sfeervolle binnenplaatsen en legendarische bars, is Krakau de trots van Polen. Het is een van de mooiste paradepaardjes van Midden-Europa en een van de populairste toeristische bestemmingen ter wereld! Hoewel wij hier maar 3 dagen verbleven, heeft Krakau een enorme indruk op ons achtergelaten. Ontdek hier de top 5 activiteiten in Krakau, Polen (die je absoluut moet gedaan hebben!)

Lees verder

De ultieme gids om gezond en fit te blijven op reis

De ultieme gids om gezond en fit te blijven op reis

Als digital nomad gezond en fit blijven? Makkelijker gezegd dan gedaan! Als we reizen, dan kiezen we vaak voor fastfood, gaan we graag op restaurant en hebben we geen tijd om te sporten. Plotseling is onze levensstijl helemaal anders, en onze routine volledig verdwenen. We staan er soms niet bij stil dat we als digital nomad heel ongezond leven, en onze weerstand hierdoor heel erg verzwakt (waardoor we snel ziek worden). Gezond en fit blijven terwijl je de wereld rondreist? In deze post verklap ik jullie alle geheimen voor een gezond en gelukkig leven on the road!

Lees verder

De ultieme reisgids voor een rondreis door Thailand

De ultieme reisgids voor een rondreis door Thailand

Ooit een toevluchtsoord voor onverschrokken backpackers, is Thailand tegenwoordig een van de meest bezochte toeristische bestemmingen ter wereld. Het is het walhalla voor backpackers “on a budget”, maar ook voor toeristen die houden van een beetje luxe. Met zijn uitgestrekte stranden, prachtige bergen, heerlijk eten, rijke cultuur en feestelijke hotspots zou Thailand op de bucketlist moeten staan van elke backpacker. Ben jij klaar voor onze ultieme Thailand reisgids?

Lees verder